Ontwerp

Ontwerp

Een ontwerp voor uw nieuwe tuin wordt in een eerste, vrijblijvend gesprek met u doorgenomen. Aan de hand van uw ideeën en wensen qua stijl, sfeer en vormgeving en of indeling word omgezet in een ontwerp en dan gepresenteerd en besproken.

Na goedkeuring ontvangt vóór aanvang van de aanleg van de tuin/project een uitgebreide offerte waarin de werkzaamheden worden gecalculeerd.

U kunt er ook voor kiezen om een bepaald gedeelte van uw tuin een nieuwe uitstraling te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld een bestaand gedeelte in het nieuwe ontwerp meenemen/behouden. Ook bij een renovatie van uw tuin zijn uw wensen en eisen van groot belang om tot een goed resultaat te komen.

Het ontwerpen van een tuin is een belangrijk moment op de weg naar uw nieuwe tuin. Hier worden uw ideeën en wensen voor uw tuin bekeken, en wij maken met onze ervaring op dit gebied een passend plan voor uw tuin. Als dit plan klaar is worden de laatste puntjes met u besproken, en volgt er een offerte op maat.

Passie Voor Ons Werk

De opdrachtgevers zijn bedrijven en particulieren en de nadruk word gelegd op tuinwerk waar kwaliteit een hoge plaats inneemt. U kunt uw tuin van A tot Z helemaal naar uw eigen wensen laten aanlegen, onderhouden en aanpassen.